Ben jij de leider die je zelf zou willen hebben?

Als leidinggevende sta jij het dichtst bij je medewerkers met jouw optreden kun je medewerkers afremmen of stimuleren, de blik richten op gisteren of op morgen, sturen of ruimte geven. Jij maakt dus het verschil.

Wij horen vaak dat leidinggevenden het een uitdaging vinden om medewerkers mee te nemen in veranderingen en aandacht te besteden aan de impact daarvan op hun ontwikkeling en hun inzetbaarheid. Om in de waan van de dag voldoende tijd te nemen voor goede gesprekken, te ontdekken wat drijfveren, talenten, wensen en behoeften zijn en die te verbinden met de eisen en mogelijkheden van het werk. Dat vraagt visie, nieuwsgierigheid en creativiteit en het vermogen om te inspireren, te prikkelen, te coachen, te stimuleren, steun te bieden en soms te confronteren. Voorbij je eigen oordeel, durven loslaten, in openheid en vertrouwen.

Onze programma’s zijn ontwikkeld om leidinggevenden te leren omgaan met dilemma’s, bewust te maken van de eigen rol en voorbeeldfunctie en handvatten te bieden. In onze plenaire bijeenkomsten benutten we de kracht van de groep, in individuele gesprekken vinden we de persoonlijke verdieping.

We ontwikkelen programma’s op maat, voor organisaties en ook voor meerdere organisaties samen of vanuit brancheverenigingen.

Blikopener “focus op inzetbaarheid”
 Inspiratiesessie van 1 dagdeel

Inspirerende sessie die leidinggevenden bewuster maakt van hun rol en invloed op de ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers.

Leiderschap & Veranderkracht
Training van 3 dagen + persoonlijke coaching

In deze training werk je vanuit 2 perspectieven: jij als leidinggevende en aandacht voor jezelf. Wat wil jij met je team bereiken, hoe krijg je mensen mee, wat vraagt dit van jouw leiderschap? We nodigen je ook uit om in de spiegel te kijken: hoe toekomstproof ben je zelf eigenlijk?

Persoonlijke verdieping
Individuele coaching

100% aandacht voor jezelf. Jouw vraagstuk, probleem, doel of wens vormt het vertrekpunt. Waarom zou je het allemaal alleen moeten doen? Even stilstaan om van daaruit verder te gaan.