Haal jij alles eruit wat erin zit?

Plezier en energie halen uit je werk. Je talent ontwikkelen en zorgen dat je kunt doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Nu, en straks. Dat kan alleen als je zelf het stuur van je loopbaan in handen neemt en actief werkt aan je eigen ontwikkeling.

Soms merken we dat medewerkers niet bewust met hun eigen inzetbaarheid bezig zijn, maar veel vaker ontmoeten we mensen die dat maar al te graag willen. Maar hoe doe je dat concreet? Hoe bepaal je richting? Hoe ga je om met persoonlijke dilemma's? En hoe ontwikkel je vertrouwen en moed om ook buiten je comfort-zone te durven gaan?

Onze programma's bieden de inspiratie en ondersteuning die nodig is. Dynamisch en prikkelend van opzet, met plezier gegeven door onze zeer betrokken en ervaren trainer-coaches. Voor iedere organisatie of doelgroep maken we het programma op maat. Ook individuele trajecten behoren tot de mogelijkheden.

Blikopener
Inspiratiesessie voor groepen
duur: 1,5 uur

Met plezier aan het werk zijn, nu en later. Kijken naar ontwikkelingen, denken in mogelijkheden. Jezelf wakker schudden en aan het denken zetten. Bedoeld voor grotere groepen.

Job Booster
Workshop in kleine groep
duur: dagdeel

Alle mogelijkheden van je werk benutten. Sleutelen aan je baan, ruimte durven pakken, de rol innemen die het best bij je past. Werkplezier vergroten en er (weer) helemaal voor gaan.

Loopbaan - journey
Training van 2 dagen
+ persoonlijk coachgesprek

Neem het stuur in handen en maak je eigen toekomstplan. Zelfbewustzijn vergroten, perspectief ontwikkelen, lef verzamelen, anderen betrekken en je wens tot werkelijkheid maken.

Mind Up
Workshop in kleine groep
duur: dagdeel

 Rem jezelf niet langer af. Wordt je bewust van je eigen denkkracht in relatie tot jouw groei en ontwikkeling. Je hebt een belangrijk instrument in handen. Kom verder door je mentale grenzen te verleggen.