Haal jij alles eruit wat erin zit?

Plezier en energie halen uit je werk. Je talent ontwikkelen en zorgen dat je kunt doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Nu, en straks. Dat kan alleen als je zelf het stuur van je loopbaan in handen neemt en actief werkt aan je eigen ontwikkeling.

Soms merken we dat mensen niet bewust met hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid bezig willen zijn, maar veel vaker ontmoeten we mensen die dat maar al te graag willen. Maar hoe doe je dat concreet? Hoe bepaal je richting? Hoe ga je om met persoonlijke dilemma’s? En hoe ontwikkel je vertrouwen en moed om ook buiten je comfort-zone te durven gaan?

Onze programma’s bieden de inspiratie en ondersteuning die nodig is. Dynamisch en prikkelend van opzet, met plezier gegeven door onze zeer betrokken en ervaren trainer-coaches. Voor iedere organisatie of doelgroep maken we het programma op maat. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Voor wie behoefte heeft aan verdieping en reflectie bieden we individuele coaching. Persoonlijke begeleiding waarbij jouw verlangen, probleem, wens, dilemma of doel het vertrekpunt is. Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling, meer regie (leren) nemen, je leiderschap versterken en/of gemakkelijker in contact komen en samenwerken met de mensen om je heen? Heb je misschien het gevoel dat je meer kunt dan je nu in je werk laat zien en zou je meer in je kracht willen staan? Of worstel je met een (keuze)dilemma in je werk of loopbaan. Neem contact op met Karin Eisenga voor een vrijblijvende kennismaking.

Blikopener
Inspiratiesessie voor groepen
duur: 1,5 uur

Met plezier aan het werk zijn, nu en later. Kijken naar ontwikkelingen, denken in mogelijkheden. Jezelf wakker schudden en aan het denken zetten. Bedoeld voor grotere groepen.

Loopbaan – journey
Training van 2 dagen
+ persoonlijk coachgesprek

Neem het stuur in handen en maak je eigen toekomstplan. Zelfbewustzijn vergroten, perspectief ontwikkelen, lef verzamelen, anderen betrekken en je wens tot werkelijkheid maken.

Mind Up
Workshop in kleine groep
duur: 1 dag

 Rem jezelf niet langer af. Wordt je bewust van je eigen denkkracht in relatie tot jouw groei en ontwikkeling. Je hebt een belangrijk instrument in handen. Kom verder door je mentale grenzen te verleggen.

Persoonlijke groei
Individuele coaching
duur: 1,5 uur per gesprek

Verdieping en reflectie. Even stilstaan, en misschien wel terugblikken, om van daaruit verder te kunnen. Je bewust worden van onbewuste patronen en die ombuigen op weg naar meer vrijheid en ruimte om te zijn wie je wilt zijn.