Klaar voor de toekomst?

Technologische ontwikkelingen gaan snel, klanten stellen andere eisen, maatschappelijke en politieke opvattingen veranderen. De impact op werk is groot. Banen veranderen of verdwijnen en nieuwe typen werk ontstaan. De wereld is dynamischer dan ooit en vraagt om aanpassingsvermogen en zelfregie.

Wij merken dat het voor veel organisaties een uitdaging is om de trends te vertalen naar ‘de medewerker van de toekomst’ en alle betrokkenen hierin mee te nemen. De kunst is dat medewerkers veranderingen gaan omarmen en regie nemen in werk en loopbaan. Gesteund door leidinggevenden die talentontwikkeling en inzetbaarheid stimuleren en faciliteren.

Met onze programma’s helpen we organisaties om VERDER te komen bij het maken van de vertaalslag en maken we in korte tijd veel energie los en creëren daadwerkelijk beweging.

VERDER event
Energieke bijeenkomst voor grote groepen

Alle betrokkenen op een inspirerende, positieve manier bewust maken van de transitie naar de toekomst. Er groeit een gezamenlijk verhaal en behoeften van alle doelgroepen worden helder.

Escaperoom
Korte pressure-coocker in kleine groepen

Met deze unieke aanpak worden deelnemers spelenderwijs meegenomen naar de organisatie van de toekomst. Eigen regie, creativiteit en samenwerking worden gestimuleerd.

Samen in actie
Workshop voor directie, management, OR en HR

 Met elkaar het thema duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie een stap verder brengen. Gezamenlijke visie, verbinden van initiatieven, focus en energie.

Team Up
Impactvolle werksessie voor teams

Deelnemers uitdagen breder te denken. Geen functies, maar rollen. Het beste van jezelf geven en elkaars talent benutten. Talentontwikkeling in een team vertalen naar teamperformance.